Webinar over rekentools voor leidingwaterinstallaties

Hoe werken eenvoudige rekentools voor leidingwaterinstallaties? Ga dat zien op het gratis webinar van donderdag 19 februari van 12.00 - 13.00 uur.

U maakt kennis maken met zeven digitale rekenhulpmiddelen rondom het dimensioneren van waterleidingen en warmtapwatervoorzieningen. De rekentools versnellen in hoge mate het ontwerpproces én de (ontwerp)berekeningen in het offertestadium. Met de rekentools bepaalt u bijvoorbeeld de inhoud en het vermogen van warmtapwatertoestellen of berekent u het drukverlies naar een ongunstig tappunt.

Live chatten
Uw instructeur is Oscar Nuijten , ISSO-projectcoördinator Water & Gas. Aan de hand van praktijkvoorbeelden demonstreert hij stap voor stap hoe de rekentools werken. Dat doet hij in 5 à 10 minuten per tool. Ondertussen kunt u live chatten met vragen. Het online seminar is met name interessant voor technici die zich bezighouden met het ontwerpen van leidingwaterinstallaties.

Op verzoek van de markt
De rekentools zijn op verzoek van de installatiesector ontwikkeld door ISSO en horen bij ISSO-publicatie 55 ‘Leidingwaterinstallaties voor woon- en utiliteitsgebouwen’.

De publicatie, de rekentools en het webinar zijn mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van UNETO-VNI.

Aanmelden kan hier.