Adviseurs

U kunt hier zoeken in de database van adviseurs, adviesbureaus en ingenieursbureaus die legionellapreventie-diensten aanbieden op het gebied van leidingwaterinstallaties.

Deze bedrijven voldoen aan de volgende criteria:

  1. De adviseur / het adviesbureau heeft meer dan drie jaar ervaring met legionellapreventie-advisering m.b.t. collectieve leidingwaterinstallaties
  2. De medewerkers van het adviesbureau die legionellapreventie-adviezen uitbrengen beschikken over een diploma van een opleiding op minimaal MBO-niveau op het gebied van installatietechniek*.
  3. De medewerkers van het adviesbureau die legionellapreventie-adviezen uitbrengen beschikken over een certificaat van een applicatiecursus Legionellapreventie in leidingwater, die bedoeld is voor het leren opstellen van risicoanalyses en beheersplannen voor collectieve leidingwaterinstallaties (Kiwa, Kenteq, Stichting Wateropleidingen), of het diploma “Deskundige Veilige leidingwaterinstallaties” van Stichting Wateropleidingen.

Bedrijven die Legionellabeheersplannen voor leidingwaterinstallaties mogen opstellen conform BRL 6010 Legionellapreventie-advisering voor collectieve leidingwaterinstallaties dienen daartoe gecertificeerd te zijn (Drinkwaterbesluit 2011). Voor deze bedrijven is een extra rubriek BRL6010-bedrijven op de website gereserveerd.

Indien u uw bedrijf wilt aanmelden, klik undefinedhier.

Tip: Als uw alle adviseurs wilt zien, klik dan gelijk op 'zoek' zonder een zoekterm in te voeren.

naam bedrijf
plaats
postcode (zie hieronder voor toelichting)
Toon alleen BRL 6010 gecertificeerde bedrijven


Toelichting zoeken op postcode

Wilt u zoeken in Groningen en de directe omgeving van Groningen? Tik 97 in klik op 'zoek'
Wilt u zoeken in de wijde omgeving van Groningen? Tik 9 in klik op 'zoek' Postcodekaart