Onderhoudsbedrijven

U kunt hier zoeken in de database van installatie-, service- en onderhoudsbedrijven die legionellapreventie-diensten aanbieden op het gebied van proceswaterinstallaties waaronder ook natte koeltoreninstallaties, luchtbevochtigingssystemen, sproei-installaties en fonteinen.

De op de website vermelde bedrijven voldoen aan de volgende drie criteria:

  1. Het installatie- service- en/of onderhoudsbedrijf heeft meer dan drie jaar ervaring met legionellapreventie-activiteiten m.b.t. proceswaterinstallaties.
  2. De medewerkers van het installatie-, service- en/of onderhoudsbedrijf die zelfstandig legionellapreventie-werkzaamheden uitvoeren, beschikken over een diploma van een opleiding op minimaal MBO-niveau op het gebied van werktuigbouw, installatietechniek, of procestechniek, of gelijkwaardig door opleiding en ervaring.
  3. Minimaal 1 van de (leidinggevende ) medewerkers  van het installatie-, service- en/of onderhoudsbedrijf beschikt over een certificaat van een erkende applicatiecursus of instructie op het gebied van legionellapreventie in proceswaterinstallaties en/of koeltorens (, Stichting Wateropleidingen).

Indien u uw bedrijf wilt aanmelden, klik undefinedhier.

Tip: Als uw ALLE installateurs/onderhouds/servicebedrijven wilt zien, klik dan gelijk op 'zoek' zonder een zoekterm in te voeren.

naam bedrijf
plaats
postcode (zie hieronder voor toelichting)
Toon alleen BRL 6010 gecertificeerde bedrijven


Toelichting zoeken op postcode

Wilt u zoeken in Groningen en de directe omgeving van Groningen? Tik 97 in klik op 'zoek'
Wilt u zoeken in de wijde omgeving van Groningen? Tik 9 in klik op 'zoek' Postcodekaart